Satanistporrförfattare gifter sig med Spaniens yngsta biskop, inte lämpligt säger katolska kyrkan och berövar honom alla kyrkliga rättigheter

    14 december 2021, kl 09.37

    Spaniens yngsta biskop Xavier Novell Goma blev lördagen 11 december av med sin ställning och sina befogenheter efter beslut av den katolska kyrkan i landet. Detta för att han tidigare i år gift sig med Silvia Caballol som är psykolog och författare av satanistisk erotik. Hennes senaste bok ”Gabriels lustars helvete: den första dödssynden mot varat”, berättar om en psykopatisk fånge som blir förälskad i den kvinnliga psykologen som behandlar honom; ”som besatt av en lustdemon, börjar jag suga och kyssa hennes hals, hennes läppar, hennes bröst och hennes axlar”. Paret möttes på ett evenemang för demonologi där förekomsten av fallna änglar och onda andar undersöktes. Novell var tidigare känd som en hård konservativ katolik som utförde exorcism och förespråkade konverteringsterapi för homosexuella. Han tog också ställning för ett självständigt Katalonien. Han betraktades som en stigande stjärna inom katolska kyrkan och BBC rapporterar att han träffat många av Vatikanens tjänstemän, till och med påven. Nu säljer Novell grissperma för ett företag i Barcelona och det katolska prästerskapet är ursinniga på det bisarra karriärvalet och menar att Novell är ”besatt av djävulen eftersom han onanerar grisarna”.

     

     

    Fler notiser