Det blev en vecka där Martha Stewart blottade sin själ, en spelare i NFL blottade allt och Pamela Andersons äktenskap visade sig hålla blott ett år.

Spelarna i den amerikanska fotbollsligan NFL spelar alltid ordentligt skyddade. Hjälmar, axelskydd, suspensoarer. Men när Malik McDowell, stjärna i Cleveland Browns uppenbarade sig på en skolgård i Florida i början på veckan var han helt naken. När polisen kom till platsen gick McDowell till attack. Han tjurrusade mot en polis med knutna nävar, slog ner honom och kunde beläggas med handbojor först efter det att en polis använt sitt elchockvapen.

Det är inte första gången McDowell varit i bråk med poliser. Men de andra gångerna har han varit påklädd; de senaste fyra åren har han två gånger arresterats för att ha kört bil i påverkat tillstånd, en gång för förargelseväckande beteende och en gång för häleri och våldsamt motstånd. 2019 fick han tillbringa 153 dagar i fängelse.

McDowells advokat hävdar att en trolig förklaring till hans klients ”bisarra beteende” är att McDowell blivit drogad av någon. McDowell själv säger sig inte ha några minnen av händelsen.

Kärlek till livvakt

Pamela Anderson skiljer sig för femte gången. Den här gången varade äktenskapet ett år. Det kan tyckas kort men då ska man betänka att äktenskapet med den föregående maken Jon Peters bara varade i tolv dagar.

Det senaste äktenskapet med sin tidigare livvakt Dan Hayhurst betecknar Pamela i ett uttalande som en ”virvelvind skapad av pandemin”. Men nu har vinden uppenbarligen mojnat.

När de gifte sig på julafton 2020 förklarade Pamela att: ”Jag är precis där jag behöver vara – i armarna på en man som älskar mig”.

Pamela har varit gift fem gånger, men har bara avverkat fyra äkta män. Det första äktenskapet var med Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee 1995. I äktenskapet som varade tre år fick hon fick sönerna Brandon och Dylan.

2006 gifte hon sig med Kid Rock och skilde sig från honom samma år. Äktenskapet varade fyra månader. Det ska dock kanske påpekas att de haft ett av och på-förhållande sedan 2001. Men Kid Rock har ju alltid varit ombytlig – om inte annat är hans hoppande mellan rock, hip hop, country, och heavy metal ett tecken på detta.

Efter det gifte sig Pamela med pokerproffset Rick Salomon (ja, han vars sexvideo med Paris Hilton en gång snurrade runt på internet). De gifte sig en gång 2007 och en gång 2013. Båda äktenskapen varade ungefär ett halvår.

Seriemördande kannibal

Och i Ellen DeGeneres talkshow avslöjade heminrednings- och matlagningsgurun Martha Stewart att hon en gång i tiden haft ett förhållande med skådespelaren Anthony Hopkins. Det inleddes efter hans succé som den civiliserade och bildade mördarkannibalen i När lammen tystnar, men Stewart avbröt förhållandet eftersom hon inte lyckades skilja på Hopkins och hans rollfigur. Ska vi tolka det som att Hopkins gick omkring i sovrummet iförd den där ansiktsmasken han tvingades ha i fängelset i filmen, eller stod han i köket och lagde köttgryta men vägrade avslöja vad som låg på skärbrädan?