Joe Bidens son Hunter är är ständigt närvarande i kampen om vem som ska bli USA:s president, mycket kanske på grund av alla de där åren han var så frånvarande på grund av att han var hårt drogad av sprit och varje narkotiskt preparat som någonsin tillverkats. Skulle det komma fram att han sniffat thinner också skulle ingen bli förvånad.

Bilder från den tiden dyker fortfarande upp i debatter och i nyhetsflödet – bilder från den där laptopen som media och FBI påstod sig inte kunna koppla till Hunter. Men numera är det bevisat, och självklart vill – och bör – president Bidens fiender använda materialet för att misskreditera Joe.

Senast var det för fem dagar sedan när en tjänsteman i USA.s skatteverk skulle svara på frågor om Hunter Bidens affärer.

Republikanen Marjorie Taylor Greene visade upp foton där en naken Hunter poserade med likaledes nakna damer, och av alla bilder att döma verkade Hunter och damerna stå på mycket vänskaplig fot med varandra, fast det är väl inte fötterna man tittar mest på när man betraktar bilderna. Möjligen var Hunter och damerna inte vänner på riktigt, utan Hunter hade köpt deras sexuella tjänster – det var egentligen det Marjorie ville ha klarlagt, och hon ville att mannen från skatteverket skulle ge sin åsikt om ifall Hunter då hade brutit mot federala lagar, genom att betala flygbiljetter för att de prostituerade skulle kunna ta sig till honom – och därmed korsa delstatsgränser.

Tjänstemannen ville inte svara på den frågan, och ansåg att den låg utanför hans kunskapsområde, men han kunde bekräfta att de 150 000 kronor Hunter gjort avdrag för såsom gällande ett medlemskap i en golfklubb egentligen var ett avdrag för att Hunter skulle få gå med i en sexklubb. Inte så avdragsgillt, enligt mannen från skatteverket.

Förhöret gällde två tjänstemäns avslöjanden av att skatteverkets tidigare utredningar av Hunters affärer genomförts på ett mycket skonsamt sätt för Hunter, för att inte genera pappa presidenten.

Nu väntar för Hunters del ett om möjligt än besvärliga kongressförhör – en av hans forna affärspartners väntas vittna om alla de gånger Hunter förmedlat kontakter mellan Joe och oligarker.

Som om det inte vore nog ryktas det om att en ukrainsk oligark är beredd att presentera bevis på stora utbetalningar till både far och son Biden. Det rör sig om miljontals dollar.

Det är inte konstigt att kokain nyligen hittades i Vita huset efter det att Hunter varit där på ett av sina många besök. Hunter lär behöva hjälp att hålla humöret uppe med tanke på de ständiga avslöjandena om hans – och pappa Joes leverne.

Moderater och mordiska muslimer

Men det inte bara i den amerikanska politiken prostituerade spelar en framträdande roll – det verkar vara på det viset i Sverige också. Men här nöjer de sig inte med att ha sex med politikerna, de ägnar sig själva åt politik, som Zainab Sattar Rustum som för några månader sedan dömdes för att ha sexutpressat den moderate riksdagsmannen Kjell Jansson. Hon ville ha pengar och nya silikonbröst för att inte berätta för omvärlden om vad Kjell tyckte om att göra med henne.

Straffet blev inte så värst kännbart eftersom Zainab nyligen sågs demonstrera i Stockholm.

Fast när jag ser filmklippen med henne tänker jag att tiden i häkte och rättegången trots allt måste ha tagit hårt på henne. Sexutpresserskan, som kanske är mest känd under sitt artistnamn Kurdiska Bävern såg inte alls ut som på sitt Tinderfoto. Hon verkade ha åldrats 20 år sedan hennes försök att få nya lösbröst avslöjades, och då har det inte förflutit mycket mer än ett drygt halvår.

Vad demonstrerade då den Kurdiska bävern mot? Jo, hon var på plats för att protestera mot irakiern Salwan Momikas koranbränning, och vräkte ur sig hotfulla ramsor:

– Du ska bli utlämnad till Iran, till Irak, de ska hänga dig här, du ska bli avhuggen, det är det du ska bli. Din lilla import!.

Som ni förstår verkar den Kurdiska bävern inte riktigt vara säker på var hon själv befinner sig, eller var Salwan borde avrättas, men hon har kanske väldigt flytande uppfattningar om det mesta, och då även om geografi. Hennes oförmåga att skilja på rätt och fel är välkänd och visar sig i hennes brottsregister som är långt som profetens skägg; snatteri, brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål, misshandel, olaga frihetsberövade, grov misshandel, vållande till kroppsskada, förgripelse mot tjänsteman, våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman, narkotikabrott, och ringa narkotikabrott.

Straffet för utpressningen av moderaten Kjell blev bara några månaders samhällstjänst, kanske är det avtjänande av detta som slitit så hårt på den Kurdiska Bävern att hon åldrats i förtid. Chocken det innebar att utföra några vanliga hederliga dagsverken fick henne att åldras i förtid.

Federley flintis?

Fredrick Federley har slitit hårt för att komma tillbaka i offentligheten sedan han tvingades avgå från sin plats i europaparlamentet efter att det kommit fram att han haft en relation med en brutal pedofil som dömts för barnvåldtäkter.

Kanske har han inte bara slitit hårt genom att dra i alla trådar han har till journalister, politiker och PR-folk, kanske har han också slitit sitt hår i förtvivlan över att det inte gett så mycket resultat. Numera verkar nämligen Federley ha blivit i stort sett skallig.

Till bekanta i Dala-Floda har han dock anförtrott att det är stressen som orsakat håravfallet.

Må vara att Federley tappar håret, han tappar dock inte kontakten med gamla partners. När jag studerar fotona från Pride-tåget i Dala-Floda som gick av stapeln i början på juli – vem tycker jag mig då inte skymta i leden några rader bakom Federley om inte dennes gamle partner – också känd som Björbopedofilen. Om det är så, måste väl frågan ställas om vilken relation de har i dag – man kan nästan misstänka att de är ett par igen.

Stötta Morgonposten

Den fria pressen krymper för varje år som går. När den gamla annonsfinansieringsmodellen inte längre är lönsam väljer allt fler nyhetsredaktioner att vända sig till staten för allmosor och bidrag eller säljer tidningen till globalistiska storbolag; ofta både och. Oavsett blir resultatet detsamma: en slätstruken och agendadriven journalistik där sanningen inte länge står i fokus.

Morgonposten har privilegiet att fortfarande kunna rapportera fritt och oberoende om världshändelser utan att riskera bli tystade. Men för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete förlitar vi oss på våra läsares genirositet som är beredda att betala för nyheter.

Om du också vill vara med och stötta Morgonposten är det bästa sättet att prenumera på EXTRA! för bara 99 kr/månaden. Förutom att du hjälper oss att fortsätta driva Morgonposten får du även tillgång till exklusiva reportage, dokument, domar, landets mest intrerssanta kommentarsfält samt vårt anonyma forum där du kan diskutera nyheterna vidare.

premumerera på EXTRA!