När jag ser rubriken: ”Jag gör penntricket, naken framför honom”, inser jag att jag måste läsa artikeln. Det är Linda Skugge som skriver, och jag när en stilla förhoppning om att hon insett att vi är många som finner henne outhärdlig, och att ”penntricket” innebär att hon tycker synd om oss, och vill ge oss tips på hur vi ska slippa undan hennes alster. Men nej, ”penntricket” visar sig inte vara vad jag hoppades på – alltså en förklaring på hur man sticker en penna i ögat för att skada det så pass mycket att man inte kan läsa på ett tag – men ändå inte riskerar att bli blind.

Då skulle jag kunna gå in till chefredaktören och säga: ”Tyvärr Boris, du vet den där Linda Skugge-texten du vill att jag skulle skriva om … det går inte … jag har tillfälligt förlorat synen så jag kan inte läsa den. Råkade peta mig i ögat med en penna”.

Istället visar sig ”penntricket” vara ett sätt för Linda Skugge att få lite uppmärksamhet från sin partner. Och tricket består i att hålla fast en penna under ena bröstet:

”Jag står spritt språngande framför honom där han i lugn och ro försöker äta lite frukost och läsa någon understreckare i Svenska dagbladet. När jag inte får den reaktion jag vill ha tar jag en av hans dyra pennor och placerar den under ena tutten, men eftersom jag – trots att jag är en gammal dö kärring som ammat tre snorungar – belönats med små välformade liljekuddar till bröst, som är så pigga och nytra att ingen penna (hur bratig den än må vara) skulle kunna sitta kvar, så faller den handlöst till golvet och landar på mattan. Dunsen får honom i alla fall att reagera.”

Egentligen är det väl mest ett trick från Linda för att fånga läsarens uppmärksamhet och dra den till hennes bröst.

Men tricket kommer inte att fungera – för de som är intresserade av vad kvinnor kan hålla fast med hjälp av sina bröst har redan fångats in av en av de nya stora TikTok-trenderna; kvinnor som tävlar i bröstlyft. I den idrottsgrenen finns det stjärnor som @fat..girl98 som lyckats klämma fast ett bord under bröstet och hålla det kvar. På bordet hängde dessutom två stolar.

@fat..girl98

#stitch with @joss_maura ok thats enough tiktok for today #fypシ #xyzbca #doritostriangletryout

♬ Mrs. Right – Mindless Behavior

@keyonat03 är en annan utövare av sportgrenen och hon försöka kombinera traditionell kraftstorp med bröstlyft. Det gör hon genom att klämma fast en 22 kilo tung hantel under brösten.

@keyonat03

Replying to @ghandinp ???‍♀️

♬ Mrs. Right – Mindless Behavior

Min personliga favorit är nog @chill_kids21 som bland annat lyft en fylld tvättkorg och en dammsugare med hjälp av brösten.

Jag antar att det måste underlätta hushållsarbete en hel del eftersom det gör att hon har händerna fria för annat.

@chill_kid21

I think this was my favorite thing I picked up with my boobs #viral #breastreduction #powerlifting

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy