Kylie Jenner kan liksom inte göra någonting rätt. Möjligen är det därför hon lyckats få många följare, och bli kändis. Man kan titta på hennes inlägg i sociala media och studera olika framträdanden och tänka: “Jaja, så där tom i bollen blir jag aldrig”.

Kylie är vår snuttefilt när vi känner att vi inte riktigt förstår vad som händer omkring oss. Kylies väg till kändisskap har förstås underlättats av att hon är är en del av Kardashian-klanen och halvsyster till Kim, Khloé och Kourtney, och fått vara med i deras realityserie – den där hon skulle försöka på egen hand gick inte så bra.

Nu har alltså Kylie blivit mamma för andra gången. Och pappan är densamme som förra gången, rapparen och artisten Travis Scott, med vilken hon fick dottern Stormi 2018. Sedan gick paret skilda vägar, men återförenade under pandemin då de valde att isolera sig med dottern trots att de separerat – och till slut uppstod åter tycke och ännu ett barn blev till. Den lille pojken har alltså fått namnet Aire – vilket lett till många kommentarer i sociala media med påpekanden om att det på arabiska betyder ”min penis”. Men då ska man uttala ordet som det stavas, och därför har Kylie gått ut och meddelat alla som vill höra att namnet minsann ska uttalas ”air”.

Pappa Travis förekommer sparsamt på Kylie Jenners Instagram, och när han gör det är hyllningskören inte lika samstämd som den brukar

Hjälper ju föga om pojkstackaren får för sig att senare i livet resa runt i arabvärlden – tänk er gapskratten i tullen eller på hotellet när Aire Jenner visar fram passet.

Ursprungligen döptes pojken till Wolf Webster – Kylie kunde när det skedde inte förklara varför utan sa bara att det kändes rätt, och att hon alltid gillat bokstavskombinationen ”WW”. Vi fick aldrig veta varför just ”WW” skulle vara speciellt tilltalande. Det enda jag kommer att tänka på är Weight Watchers, alltså viktväktarna. Eller ville Kylie och Scott att pojken skulle bli en varg? Inte så otroligt som det låter. Kylie har berättat att hon betraktar sig som ”transracial” – hon menar sig således vara en person som egentligen tillhör en annan ras än den hon hade när hon föddes. Föds man som vit – som Kylie – kan man bestämma sig för att bli svart. Föds man som ryss kan man bestämma sig för bli kines – och så vidare. Varför skulle man då inte kunna bestämma sig för att bli en varg när man blir stor,, även om man fötts som människa tänkte Kylie och Scott, och döpte först grabben till Wolf.

Jenner har upprepade gånger fått utstå kritik för kulturell appropriering…

Men jag får lite dåligt samvete när jag hånar Kylie, hon har haft en besvärlig uppväxt – vilket kanske förklarar sonens snopp-namn. Kan det vara på det viset att hon vill lära sin avkomma att aldrig, aldrig släpa greppet om just den egna snoppen, i mer bildlig bemärkelse alltså?

…hon håller dock envist ut mot belackarna och fortsätter oberörd sin transition

Om det låter märkligt ska ni betänka att Kylies pappa numera ser sig som kvinna. Elitidrottsmannen, tiokamparen och OS-guld-medaljören Bruce Jenner ville bli kvinna, käkade hormoner och lät kirurgen karva bort penisen och göra lite andra ingrepp. Bruce återuppstod från operationsbordet  som en kvinna vid namn Caitlyn. Vips verkade det som om Kylie hade två mammor. Måste varit jobbigt för Scott – en svärmor kan vara besvärligt nog, men två svärmödrar? Nu talar vi problem.

Hur förstående än Kylie verkat inför sin pappas transformation till kvinna har hon kanske undermedvetet skrämts av tanken på att hennes son skulle vandra samma väg. Alltså fick killen namnet Aire. Men varför valde hon den arabiska beteckningen för penis? Möjligen tänkte hon framåt och såg framför sig en värld där majoriteten i västvärlden talar och förstår arabiska. Vem vet?

Stötta Morgonposten

Den fria pressen krymper för varje år som går. När den gamla annonsfinansieringsmodellen inte längre är lönsam väljer allt fler nyhetsredaktioner att vända sig till staten för allmosor och bidrag eller säljer tidningen till globalistiska storbolag; ofta både och. Oavsett blir resultatet detsamma: en slätstruken och agendadriven journalistik där sanningen inte länge står i fokus.

Morgonposten har privilegiet att fortfarande kunna rapportera fritt och oberoende om världshändelser utan att riskera bli tystade. Men för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete förlitar vi oss på våra läsares genirositet som är beredda att betala för nyheter.

Om du också vill vara med och stötta Morgonposten är det bästa sättet att prenumera på EXTRA! för bara 99 kr/månaden. Förutom att du hjälper oss att fortsätta driva Morgonposten får du även tillgång till exklusiva reportage, dokument, domar, landets mest intrerssanta kommentarsfält samt vårt anonyma forum där du kan diskutera nyheterna vidare.

premumerera på EXTRA!