Nu ska Britney Spears sälja sitt hus i Calabasas i Kalifornien. Men det sker i smyg. Det är inte så att hon lägger ut det på någon amerikansk motsvarighet till Hemnet. Speciellt utvalda intressenter får komma förbi och ta sig en titt, rapporterar TMZ. Britney sägs vara beredd att sälja så fort någon betalar 120 miljoner kronor för fastigheten och tomten – som är rätt stor.

Hon köpte huset i Calabasas för bara sex månader sedan. Varför vill hon redan sälja? Är det en fråga om att hon upptäckt mögel? Radon? Har någon av alla de där seriemördarna som håller till i Kalifornien grävt ner sina offer på hennes ägor, och Britney hittar likdelar när hon gräver i rabatterna.

Nejdå, inget så dramatiskt.

Britney tycket att hon inte riktigt kan freda sitt privatliv när hon är i Calabasas. Vi som följer Britney på Instagram fattar ingenting. Det går ju inte en dag utan att hon visar upp sig mer eller mindre naken.

Videoklippen visar oftast upp en Britney som ålar runt halvnaken i sitt hem (som verkar ganska ostädat). Hon rör sig orytmiskt och klumpigt till bakgrundsmusiken och verkar mest intresserad av att hasa ner sina trosor till en plats där de längre inte döljer det trosor ska dölja.

Det är på något sätt torftigt och tafatt, och jag får varje gång jag ser ett av dessa videoklipp lust att starta en crowdfunding som ska bekosta en koreograf åt Britney. Ska man skämma ut sig i sociala media genom att dansa i avklätt tillstånd ska man ändå göra det med stil.

Det enda i sociala media som just nu är mer skrämmande än Britneys strip-tease-försök är Madonnas TikTok-filmer – de senare kan inte räddas ens av världens bäste koreograf; det är mer en fråga om att kalla in killarna med tvångströja.

Men det är inte så att Britney blir hemlös när hon sålt kåken i Calabasas, hon har också en jättevilla i Thousand Oaks som ligger nästgårds.

Att Britney köpte huset i Calabasas beror på att hon ville ha nära till sina två barn som bor tillsammans med hennes tidigare make Kevin Federline. Fint tänkt av Britney, komma närmare sönerna Sean och Jayden – men räknade hon verkligen med att slippa nyfikna blickar från turister när hon flyttade till ett område där till exempel Kim Kardashian och Travis Barker också bor?

Britney köpte huset i Calabasas efter det att domstolen slutligen befriat henne från det mångåriga förmyndarskap som utövats av hennes far Jamie Spears – ett förmyndarskap som innebar att hon hade minimal kontroll över sitt liv, sitt arbete och sina inkomster. Britneys fans som kampanjade för henne under parollen ”Free Britney” uttrycker numera ofta sin oro över hennes tillstånd när de sett någon av filmerna på Instagram. Och numera är det många som hävdar att Britneys make Sam Ashgari kontrollerar henne lika mycket som fadern en gång gjorde. Ashgari har tagit lätt på ryktena och sagt att de bara visar att Britney har goda fans som bryr sig om henne.