Barbröstade kvinnor förekommer ibland på fotbollsläktarna, när någon kvinnlig supporter rycker av sig tröjan och visar behagen för att uttrycka sin glädje över att det egna laget gjort mål. Ett särfall här är Olympique Marseilles kvinnliga fans – där finns det grupper som villigt blottar brösten under matcherna, vare sig laget gör mål eller inte. De kan lika gärna göra det för att visa sitt missnöje med ett domslut som de tycker är dåligt.

Barbröstade män är desto vanligare på fotbollsläktarna.

Man skulle kunna tänka sig att de muslimska sedlighetspoliserna under fotbolls-VM i Qatar mest håller utkik efter kvinnor som sliter av sig kläderna under matcherna, och så är säkert fallet. Men i brist på sådana ger man sig på män som visar brösten.

Det ödet drabbade den brittiske supportern Paul Gregory – mer känd under namnet ”Tango Man”. Han slet av sig tröjan under Englands segermatch mot Wales, och visade lyckligt upp överdelen av sin 115 kilo tunga kropp. Genast kom säkerhetsvakter rusande och krävde att han klädde på sig. Annars skulle han kastas ut från arenan. Möjligen från landet också.

Fotbollsälskaren Paul valde att dra på sig tröjan och dölja behagen, och har lovat att inte strippa mer under turneringen.

Han och hans fru lever för fotbollen, de sparar och struntar i pub-besök och konserter för att få råd att följa det engelska landslaget var de än spelar i världen. Det har Paul gjort i årtionden och han har blivit en känd person bland pressfotografer som ofta ber honom kränga av sig tröjan och hoppa lite – det var vad som hände den här gången, och genast var hela pressuppbådet framme.

– Det var som myror runt mig, förklarade Paul efteråt.

Men sedan kom soldatmyrorna och då blev det slut på strippandet.

En som också tycker om att visa upp sin kropp – och gillar fotboll – är den kroatiska modellen Ivana Knoll. Hon är i Qatar för att följa sitt landslag, och som det verkar också markera mot vad hon tycker är muslimsk inskränkthet. Instagram-profilen som har 700 000 följare, har förklarat att hon blev förbannad när hon såg vilka klädregler som myndigheterna i Qatar kräver att besökare under VM ska följa. Hon bestämde sig för att trotsa förbud och regler. Kanske var det inte så mycket viljan att trotsa förbuden som avgjorde, utan att Ivanas garderob inte innehöll plagg som klarade de stränga kraven:

– När jag fick höra om reglerna blev jag chockad. Klädkoden förbjöd att man visade axlarna, knäna, magen, ja allt, och jag tänkte: Men herregud, jag har inte kläder som räcker till för att täcka allt det där.

Än har ingen ingripit mot Ivana, kanske för att muslimerna minns de många, och långa krigen mellan sultanen i Konstantinopel och de kroatiska kustpiraterna för några hundra år sedan. Då sades det att sultanens soldater fruktade kvinnorna mer än männen. Kanske för att kvinnorna i en belägrad stad som de ensamma försvarat hade gjort sig kända för att använda fallna muslimer som råvara, de tappade dem på blod och och gjorde pudding. Ja, vad gör man när maten tryter under belägringen.

Så man får nästan förstå att de muslimska vakterna håller sig undan.

Annars verkar de vara väldigt nitiska – och betraktar man deras framfart får man förstås en idé.

Alla dessa arbetslösa i förorterna som sägs ha så svårt att hitta jobb som passar dem – skulle inte parkeringsvakt vara en lämplig sysselsättning? Man ska vara inskränkt, omutlig och nitisk. Det gäller bara att förklara för de här personerna att: ”Nej, du ska inte sätta eld på bilen, du ska sätta en lapp på den”.

Eftersom vi pratat om bröst och blodpudding måste vi väl komma in på ”The Liver King”. Han har ganska snabbt sedan han uppenbarade sig på Instagram fått ihop mer än 1,7 miljon följare, och TikTok har han tre miljoner följare. De får se Leverkungen träna mycket hårt – och mellan passen äta mängder av kött, och helst inälvor. Råvarorna ska dessutom gärna förbli råa.

Leverkungen menar att han lever som våra förfäder gjorde

Han har förklarat sina svällande muskler och sin breda bringa just med sin föda; kilovis med kött; biffar, hjärna, lever, blodcocktails. Allt är naturligt, han vill leva som han menar att vi levde för mycket länge sedan. Inga piller, pulver och preparat.

Många har anklagat honom för att han fått sin kropp inte genom ständigt mumsande på kött utan genom sprutor och tabletter. Leverkungen har tillbakavisat alla sådana påståenden.

Men nu har en tidigare vän till Leverkungen läckt en gammal e-post där kraftkarlen berättar om vilka preparat han stoppar i sig, och hur mycket de kostar.

Är e-posten riktig rör det sig om ansenliga mängder.

Sant eller falskt?

Vem vet i nuläget?

Riktigt dyster skulle jag dock bli först om det kom fram att Leverkungen i smyg äter sitt kött genomstekt, och att han i lönndom proppar i sig bullar, kakor och tårta.

Stötta Morgonposten

Den fria pressen krymper för varje år som går. När den gamla annonsfinansieringsmodellen inte längre är lönsam väljer allt fler nyhetsredaktioner att vända sig till staten för allmosor och bidrag eller säljer tidningen till globalistiska storbolag; ofta både och. Oavsett blir resultatet detsamma: en slätstruken och agendadriven journalistik där sanningen inte länge står i fokus.

Morgonposten har privilegiet att fortfarande kunna rapportera fritt och oberoende om världshändelser utan att riskera bli tystade. Men för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete förlitar vi oss på våra läsares genirositet som är beredda att betala för nyheter.

Om du också vill vara med och stötta Morgonposten är det bästa sättet att prenumera på EXTRA! för bara 99 kr/månaden. Förutom att du hjälper oss att fortsätta driva Morgonposten får du även tillgång till exklusiva reportage, dokument, domar, landets mest intrerssanta kommentarsfält samt vårt anonyma forum där du kan diskutera nyheterna vidare.

premumerera på EXTRA!