För 11 år sedan skrev Pernilla Wahlgren så här på sin blogg:

”Jag blev så glad när jag läste detta. Den här lilla flickans föräldrar har sålt henne som prostituerad för att få in pengar till familjen. Så fruktansvärt hemskt!!! Men tack vare Amelia-hjälpen är hon nu fri från sina föräldrar och blir omhändertagen på ett barnhem där det finns hjälp och stöd för henne oxh för andra trafficking-offer i liknande situationer!”

I helgen skrev hon en berömmande kommentar på Instragram:

”Vilket järngäng.”

Eftersom traffickingoffer ligger henne varmt om hjärtat kan man anta att hon hyllar någon kommandogrupp som fritagit minderåriga traffickingoffer.

Men inte.

Det som gör henne så lycklig är att två svenska pojkar klätts ut till horor. Det blev tydligen full pott där för Pernilla – både barnprostitution och crossdressing. Vad kunde hon mer begära? ”Vilket järngäng”! Hon har tydligen ändrat inställning till trafficking.

Vad är det då hon hyllar?

I helgen hade Katrin Zytomierska födelsedagsfest. Hennes förre man Bingo Rimér var bland de inbjudna.

Eftersom temat för festen var ”Pimps and hoes” – alltså ”hallickar och horor” klädde sig Bingo stilenligt, liksom hans 19-åriga dotter. De två söner Bingo har med Katrina försågs med lämplig utstyrsel. 9-årige Rambo och 12-årige Ringo fick dra på sig nätstrumpor, höfthållare, trosor och bh. Sminkades upp som små pinade varelser på barnbordell.

Bingo Rimér har försvarat sig med att det hela var ”en lek med könsroller”.

Om en man klär ut sig till en kvinna, eller en kvinna till man kan det väl kallas en ”lek med könsroller”.

Men om ett pojke med förälderns hjälp spökas ut till prostituerad? När blev hora en könsroll?

Födelsedagsbarnet Katrin Zytomierska går på samma linje som före detta maken Bingo Rimér när hon talar med Expressen:

Alltså jag känner inte att jag vill ha en diskussion med dig om olika branscher och yrkesrollen, jag har ingen kommentar till det.

Barnprostitution har plötsligt blivit en verksamhet i en ”bransch”, och att vara hora är som vilken ”yrkesroll” som helst. Antagligen tror Katrin att landets syo-konsulenter på sina kontor har foldrar som informerar om hur man prostituerar sig, och vilka krav det finns i ”branschen”. Det blir typ: ”Tänk på att alltid se glad ut. Stöna. Kom ihåg: kunden har alltid rätt!”

Katrins inställning beror väl på att hon själv, liksom tidigare maken Bingo livnär sig som mediehoror, och då har de fått för sig att horande är fullt normalt – vad det än är som bjuds ut. Även de egna barnen.

Bingo verkar dela den uppfattningen eftersom han som svar på kritiken förklarat:

Det är väl en miljö som en vanlig ”Svensson”-familj kanske inte kan relatera till – men det kan jag väl förstå.

Det är alltså frågan om vilken hemmiljö man har, och vilka värderingar föräldrarna överför till barnen. Eftersom Bingo och drar in pengar genom att fotografera nakna kvinnor så blir hemmiljön därefter:

Barnen är uppvuxna i den miljön, de bor i en fotostudio och står och poserar hela dagarna, och leker med könsroller och målar och sminkar, säger Bingo.

I sitt långa försvarstal på Instagram förklarar Katrin vidare att:

”Men eftersom det finns personer som uppfattat bilderna utmanande så har vi valt att ta bort alla bilder med våra barn i tjejkläder.”

Beteckningen ”tjejkläder” gör att vi åter förstår att Katrin lever i en helt annan värld än vi andra. En värld där ”hora” är en yrkesroll, och de kläder som pojkarna spökades ut i är ”tjejkläder”.

Katrin försvarar sig också med att:

”Pimps and Hoes-outfit” kan man köpa på Buttericks så det känns inte heller vidare extremt.

Man kan köpa väldigt många ”outfits” på Buttericks – och till exempel förvandla sig till Freddy Krueger, Michael Myers eller Pennywise.

Jag tror att Katrin och Bingo nästa gång ska klä ut sig till Pennywise – han ger deras själar den lämpliga förpackningen; en clown som hatar barn.

Stötta Morgonposten

Den fria pressen krymper för varje år som går. När den gamla annonsfinansieringsmodellen inte längre är lönsam väljer allt fler nyhetsredaktioner att vända sig till staten för allmosor och bidrag eller säljer tidningen till globalistiska storbolag; ofta både och. Oavsett blir resultatet detsamma: en slätstruken och agendadriven journalistik där sanningen inte länge står i fokus.

Morgonposten har privilegiet att fortfarande kunna rapportera fritt och oberoende om världshändelser utan att riskera bli tystade. Men för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete förlitar vi oss på våra läsares genirositet som är beredda att betala för nyheter.

Om du också vill vara med och stötta Morgonposten är det bästa sättet att prenumera på EXTRA! för bara 99 kr/månaden. Förutom att du hjälper oss att fortsätta driva Morgonposten får du även tillgång till exklusiva reportage, dokument, domar, landets mest intrerssanta kommentarsfält samt vårt anonyma forum där du kan diskutera nyheterna vidare.

premumerera på EXTRA!
Boris är chefredaktör för Morgonposten.