Trött på fjolliga bostadsalternativ? John Waynes ranch kan bli din för 120 miljoner, marknadsförs som ”mycket maskulin”

  22 mars 2023, kl 15.26

  Rancho Pavoreal i södra Kalifornien, som en gång ägts av filmstjärnan John Wayne, kan bli din för 120 miljoner kronor. Fastighetsmäklaren beskriver den som ”mycket maskulin, mycket vilda västern”, perfekt för den som vill ha gott om utrymme för ridsport eller boskapsskötsel.

  Wayne, som hade huvudrollen i otaliga cowboyfilmer under 50- och 60-talen, bodde här i många år medan han spelade in sina nu ikoniska filmer. Här såg han snötäckta berg och gröna betesmarker, med både vandrings- och ridleder. Huset i sig är 280 m2 stort, och byggdes på 50-talet.

  Då inga grannar finns inom skotthåll går det utmärkt bra att anlägga en privat skjutbana, allt som behövs är en vit cowboyhatt, Winchester-gevär, en Peacemaker-revolver och stora mängder ammunition. Grunda med filmer som De sammanbitna (1969) och El Dorado (1966).

  Du som föredrar att panga i mer moderna miljöer kan med fördel se McQ (1974) där snuten i Seattle rensar upp i en korrupt poliskår med sin maskinpistol, en MAC-10. Missa inte Brannigan (1975), där tuffingen från Chicago hälsar på Scotland Yard med sin Colt Diamondback .38 Special.

   

  Stötta Morgonposten

  Den fria pressen krymper för varje år som går. När den gamla annonsfinansieringsmodellen inte längre är lönsam väljer allt fler nyhetsredaktioner att vända sig till staten för allmosor och bidrag eller säljer tidningen till globalistiska storbolag; ofta både och. Oavsett blir resultatet detsamma: en slätstruken och agendadriven journalistik där sanningen inte länge står i fokus.

  Morgonposten har privilegiet att fortfarande kunna rapportera fritt och oberoende om världshändelser utan att riskera bli tystade. Men för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete förlitar vi oss på våra läsares genirositet som är beredda att betala för nyheter.

  Om du också vill vara med och stötta Morgonposten är det bästa sättet att prenumera på EXTRA! för bara 99 kr/månaden. Förutom att du hjälper oss att fortsätta driva Morgonposten får du även tillgång till exklusiva reportage, dokument, domar, landets mest intrerssanta kommentarsfält samt vårt anonyma forum där du kan diskutera nyheterna vidare.

  premumerera på EXTRA!

   

   

  Fler notiser