Video visar skrämmande ögonblick när en amerikansk väderpresentatör svimmar i direktsändning – ”Inte igen” säger kollega

  19 mars 2023, kl 12.50

  Det var dags för morgonvädret i tv-kanalen CBS LA i går lördag, men väderpresentatören Alissa Carlson Schwartz hann inte ens säga godmorgon till tittarna, innan hon långsamt kollapsade och föll ner på golvet, rapporterar New York Post.

  ”Vem längtar inte efter litet solsken?” frågade programledaren Nichelle Medina, när hon lämnade över till Carlson Schwartz med ”Alissa, det här är väl lugnet före stormen?” Meteorologen sjunker långsamt ihop, och den andra programledaren, Rachel Kim, hörs säga ”Inte igen, nej. Oj.”

  Under eftermiddagen skrev Carlson Schwartz på Facebook att hon ”kommer att bli okej”, och tackade vänner och tittare för lyckönskningarna hon fått. Det är inte klart vad som fick henne att svimma, men nyhetssajten TMZ rapporterade att meteorologen upplevde en liknande episod redan 2014, när hon arbetade på ett annat tv-nätverk. Då kräktes hon under en direktsänd väderrapport, och fick senare diagnosen läckande hjärtklaff. Det är oklart om lördagens händelse har någon koppling till det.

  Efter incidenten sände tv-stationen under några timmar förinspelade programinslag och reklam.

  Stötta Morgonposten

  Den fria pressen krymper för varje år som går. När den gamla annonsfinansieringsmodellen inte längre är lönsam väljer allt fler nyhetsredaktioner att vända sig till staten för allmosor och bidrag eller säljer tidningen till globalistiska storbolag; ofta både och. Oavsett blir resultatet detsamma: en slätstruken och agendadriven journalistik där sanningen inte länge står i fokus.

  Morgonposten har privilegiet att fortfarande kunna rapportera fritt och oberoende om världshändelser utan att riskera bli tystade. Men för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete förlitar vi oss på våra läsares genirositet som är beredda att betala för nyheter.

  Om du också vill vara med och stötta Morgonposten är det bästa sättet att prenumera på EXTRA! för bara 99 kr/månaden. Förutom att du hjälper oss att fortsätta driva Morgonposten får du även tillgång till exklusiva reportage, dokument, domar, landets mest intrerssanta kommentarsfält samt vårt anonyma forum där du kan diskutera nyheterna vidare.

  premumerera på EXTRA!

   

   

  Fler notiser