Tidigare amerikansk präst gör demonisk sexvideo på altare med dominatrixduo; vittne lägger märke till trions aktiviteter

  23 november 2022, kl 18.15

  Den forne prästen Travis Clark, 39 år, erkänner sig skyldig till en anklagelse om obscenitet, efter att han spelat in en sexfilm med ”demoniskt” sex på ett altare i en kyrka i Louisiana, med en dominant kvinnlig duo, rapporterar nyhetssajten NOLA.

  Brottet uppdagades när en person som gick förbi upptäckte att lamporna var tända i kyrkan. Personen såg Clark och de två kvinnorna ha sex med varandra framför en kamera. Han låg avklädd på altaret; kvinnorna var iförda högklackade stövlar och korsetter.

  Polisen kom till platsen, och beslagtog kamera, belysningsutrustning samt sexleksaker. De hittade också mannens avföring på mattan i kyrkan. Ärkebiskopen sa att altaret var vanhelgat, och beordrade att det skulle brännas. ”Hans skändning av altaret i kyrkan var demonisk.”

  Clark fick ett villkorligt fängelsestraff på tre år med övervakad skyddstillsyn, samt böter på 10 000 kronor. Han är heller inte välkommen att besöka kyrkan igen. Någonsin. De båda demondamerna, kända som Mistress Ming och Satanatrix, kom undan med två års skyddstillsyn. Satanatrix har för övrigt 57 000 hängivna följare på TikTok.

   

   

  Fler notiser